Zbuloni Çfarë Personi Jeni Me Këtë Kuiz
A jeni të qetë, të shoqërueshëm, vetjak..? Zbuloni duke u përgjigjur pyetjeve më poshtë.

Cilin nga këto kafshë do e mbanit në shtëpi po të mundnit?

Cilin nga këto kafshë do e mbanit në shtëpi po të mundnit?

Imagjinoni një situatë ku prindërit tuaj nuk ju lejojnë të shoqëroheni me një person që sapo keni takuar dhe që ju pëlqen. Si reagoni?

Imagjinoni një situatë ku prindërit tuaj nuk ju lejojnë të shoqëroheni me një person që sapo keni takuar dhe që ju pëlqen. Si reagoni?

Cila nga ngjyrat më poshtë ju pëlqen më shumë?

Cila nga ngjyrat më poshtë ju pëlqen më shumë?

Fjalët e para që ju vijnë në mendje kur dikush ju bën komplimente?

Fjalët e para që ju vijnë në mendje kur dikush ju bën komplimente?

Nëse do ju duhet të zgjidhni patjetër një emër për vajzën tuaj nga këta 5 poshtë, cilin do e zgjidhnit?

Nëse do ju duhet të zgjidhni patjetër një emër për vajzën tuaj nga këta 5 poshtë, cilin do e zgjidhnit?

Çfarë miku jeni?

Çfarë miku jeni?

Çfarë lloj muzike ju pëlqen më shumë?

Çfarë lloj muzike ju pëlqen më shumë?

Më shumë ju pëlqen

Më shumë ju pëlqen

Zbuloni Çfarë Personi Jeni Me Këtë Kuiz

 1. Ju keni: tip i ndjeshëm

  Njerëzit lehtësisht ndikojnë tek ju nëse ju gjejnë pika të caktuara të sjelljeve tuaja. Ju prekeni lehtë dhe e keni të vështirë të kuptoni të tjerët kur ju kritikojnë. Megjithatë, në momente të caktuara ndjeshmërinë tuaj dini ta ktheni në forcë dhe ta shfrytëzoni situatën.

 2. Ju keni: Keni ego të lartë, por nuk ju pengon në personalitet

  Jeni person që e doni veten, por kjo nuk ju pengon në jetën tuaj, as ndaj të tjerëve. Dini si të përshtateni në situata te ndryshme edhe kur nuk ju pëlqen dikush tjetër, por nuk hezitoni që t'ia bëni me dije kur dikush ju bezdis kur ndodh diçka e tillë. Shumë persona nuk e pëlqejnë këtë tek ju, por juve nuk ju intereson.

 3. Ju keni: I/e qetë dhe i/e durueshëm

  Ju jeni person i tërhequr dhe i qetë. Të tjerët nuk merren me ju dhe ju nuk keni tendencë për të paragjykuar të tjerët. U shmangeni konflikteve pasi që mendoni se nuk duhet të mirreni shumë me atë që mendojnë te tjerët për ju.

 4. Ju keni: Interesoheni më shumë për të tjerët se për veten

  E mira e përgjithshme është top prioritet për ju. Më së pari kujdeseni që personat që ju rrethojnë të jenë mirë, e pastaj shikoni veten. Kjo gjë pa dyshim është e mirë, por duhet t'i kushtoni vetes më shumë kohë dhe vëmendje.

 5. Ju keni: Melankolik

  Vendosni me kujdes dhe me durim të madh për çdo gjë dhe si rrjedhim jeni tip më pak optimist, madje shpesh tek ju dominon pesimizmi. Prekeni shpejt dhe keni ndryshueshmëri të madhe të disponimit. Sidoqoftë, jeni individë të qetë, të kujdesshëm dhe të matur. Preferoni traditat. Jani aq të pavarur dhe përfshiheni aq shumë në gjërat tuaja personale saqë harroni të mendoni për të tjerët.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations