Porsche Taycan më 'ekonomik' i tregut amerikan, është më i shtrenjtë se një Tesla
Porsche Taycan 'ekonomik' shumë më shtrenjtë se një Tesla

Versioni "ekonomik" i automjetit të parë  elektrik Porsche,  është tani në shitje në Sh.B.A. Por mos u lumturoni shumë për çmimin. Taycan 4S fillon me një çmim prej 103,000 dollarë.

Porsche Taycan 4S  kushton 185,000 dollarë pët Taycan Full Option Turbo S dhe 150,000 $ Turbo, të dyja u bënë të disponueshme në Sh.B.A në dhjetor.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations