Fotot nudo të kancelares gjermane Angela Merkel përhapen në internet
Fotot nudo të kancelares gjermane Angela Merkel përhapen në internet. Fotografitë tronditëse që supozohet se tregojnë Angela Merkel plotësisht lakuriq janë shfaqur në internet - dhe Kancelarja gjermane nuk ka pranuar të mohojë se është ajo.

Imazhet bardh e zi tregojnë një grup grash  duke ecur rreth e rrotull në bufe. Njëra prej vajzave ka flokë të shkurtëra si dhe një figurë të ngjashme me zonjën Merkel. Çuditërisht, zyra e Kancelares ka refuzuar të japi shpjegim për fotot në fjalë

Disa media njoftojnë se gruaja në të majtë është Angela Merkel 18-vjeçare, 

Angela Merkel është një prej grave më të pushtetshme në botë. Si asnjë tjetër, ajo ka arritur ta bëjë Gjermaninë një super fuqi botërore.

Angela Merkel në moshën 18 vjeçare

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations