20 fëmijët më të bukur në botë!
Sot duam t'ju tregojmë diçka me të vërtetë unike.

Çdo fëmijë është i veçantë në mënyrën e tyre, por sot ne duam t'ju tregojmë diçka me të vërtetë unike.

Kjo llogari

 ndan foto të fëmijëve që vijnë nga një miks i madh kombesh dhe kulturash. Dhe pamja e tyre mahnitëse është diçka që nuk duhet të humbisni.

1. Amaila — Gjermane , Suriname, & Nigeriane

1. Amaila — Gjermane , Suriname, & Nigeriane

2. Leo — Ruse & Xhamajkiane

2. Leo — Ruse & Xhamajkiane

3. Harlie — Xhamaika, Puerto Rikane, Burmese, Armeniane, Polake , & Irlandeze

3. Harlie — Xhamaika, Puerto Rikane, Burmese, Armeniane, Polake , & Irlandeze

4. Evelyn — Afro Amerikane , Irlandeze , & Meksikane

4. Evelyn — Afro Amerikane , Irlandeze , & Meksikane

5. Catalina — Kolumbiane, Meksikane, Hollandeze, & IndoAmerikane

5. Catalina — Kolumbiane, Meksikane, Hollandeze, & IndoAmerikane

6. Bella Rose — Italiane & Afro Amerikane

6. Bella Rose — Italiane & Afro Amerikane

7. Marley Jay — Afro Amerikan & Kinez

7. Marley Jay — Afro Amerikan & Kinez

8. Kaia Rose — Italiane & Afro Amerikane

8. Kaia Rose — Italiane & Afro Amerikane

9. Nylah Raine — Meksikane, Spanjolle, Gjermane, Portugueze, Franceze, Afro Amerikane

9. Nylah Raine — Meksikane, Spanjolle, Gjermane, Portugueze, Franceze, Afro Amerikane

10. Kaia — Afro Amerikane & Meksikane

10. Kaia — Afro Amerikane & Meksikane

11. Kamaya — Xhamajkiane, Indjane, & Kineze

11. Kamaya — Xhamajkiane, Indjane, & Kineze

12. Maiya Melissa — Xhamaikjane & Angleze

12. Maiya Melissa — Xhamaikjane & Angleze

13. Gabriella — Puerto Rikane & Meksikane

13. Gabriella — Puerto Rikane & Meksikane

14. Llords — Angleze, Italiane, & Xhamajkiane

14. Llords — Angleze, Italiane, & Xhamajkiane

15. Michael Andre — Shqiptar , Marokjan, & Indo Amerikan

15. Michael Andre — Shqiptar , Marokjan, & Indo Amerikan

16. Gioia — Hollandeze, Polake, & Kamerunjane

16. Gioia — Hollandeze, Polake, & Kamerunjane

17. Sage —Afro Amerikane & Irlandeze

17. Sage —Afro Amerikane & Irlandeze

18. Altaysha — Xhamajkjane & Angleze

18. Altaysha — Xhamajkjane & Angleze

19. Tyana — Italiane & Perujane

19. Tyana — Italiane & Perujane

20. Farrah — Afro Amerikan, Italjan, & Japonez

20. Farrah — Afro Amerikan, Italjan, & Japonez

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations