27 Foto që tregojnë se njerëzit plakeshin më shpejt në kohët e vjetra.
Shkoni poshtë për të parë fotot që kemi mbledhur duke treguar se si njerëzit nga e kaluara dukeshin më të vjetër se sa duhet të jenë.

Fotografitë e vjetra janë një kënaqësi e vërtetë për të parë: është e mrekullueshme të shohësh se si ndryshuan tendencat e modës dhe stilit. Por një gjë që na bie në sy është se shumë të rinj në fotografitë e kohërave të vjetra duket se duken shumë më të moshuar se njerëzit e së njëjtës moshë në ditët e sotme.

A ja vlen të mendohet se njerëzit plakeshin më shpejtë në kohët e vjetra?

Gjyshi im në moshën 16 vjeç ( foto e ringjyrosur)

Gjyshi im në moshën 16 vjeç ( foto e ringjyrosur)

Ky ishte Stërgjyshi im. Ai ishte komentatori më i ri i Radios në Australi në 16 vjeç, në 1934

Ky ishte Stërgjyshi im. Ai ishte komentatori më i ri i Radios në Australi në 16 vjeç, në 1934

Gjyshja ime, Mosha 16 (Meksikë)

Gjyshja ime, Mosha 16 (Meksikë)

Gjyshja ime. Mund të mos Besoni Por Ajo ishte 13 vjeçe në këtë fotografi.

Gjyshja ime. Mund të mos Besoni Por Ajo ishte 13 vjeçe në këtë fotografi.

Gjyshi im kur u bashkua me marinën më 1942. Ai ishte vetëm 16 vjeç në kohën e kësaj fotografie

Gjyshi im kur u bashkua me marinën më 1942. Ai ishte vetëm 16 vjeç në kohën e kësaj fotografie

Gjyshja ime 24 vjeçe në 1934, duke kërcyer me Gjyshin tim.

Gjyshja ime 24 vjeçe në 1934, duke kërcyer me Gjyshin tim.

Nuk është e tepërt të thuash që njerëzit në të kaluarën plaken më shpejt sesa ne tani. Pse? Një nga faktorët më të mëdhenj në lidhje me plakjen e dukshme është ekspozimi në diell: sa më shumë kohë të kaloni në diell, aq më shumë dëmton lëkurën tuaj, aq më të vjetër do të dukeni.

Gjyshja ime në moshën 16 vjeçare në vitin 1917

Gjyshja ime në moshën 16 vjeçare në vitin 1917

1945, Gjyshja ime 18 vjeçare Concetta.

1945, Gjyshja ime 18 vjeçare Concetta.

Gjyshi im i simpatik kur ishte në moshën time (32).

Gjyshi im i simpatik kur ishte në moshën time (32).

Gjyshja ime Ukraniane Më 1927 Në 16 vjeç.

Gjyshja ime Ukraniane Më 1927 Në 16 vjeç.

Kjo është gjyshja ime në 1954 17 vjeç

Kjo është gjyshja ime në 1954  17 vjeç

Martesa e babait dhe mamit. Mami ishte 20 baba 21 vjeç

Martesa e babait dhe mamit. Mami ishte 20 baba 21 vjeç

Fotografia e gjyshit tim në luftën e 2të botërore. Ai ishte 18 vjeç.

Fotografia e gjyshit tim në luftën e 2të botërore. Ai ishte 18 vjeç.

Në 1940 gjyshi me nënën e tij në Dublin ( 17 Vjeç )

Në 1940 gjyshi me nënën e tij në Dublin ( 17 Vjeç )

Gjyshi im 14 vjeçar duke hipur në motoçikletën e tij të re në 1949 Dayton, Ohio

Gjyshi im 14 vjeçar duke hipur në motoçikletën e tij të re në 1949 Dayton, Ohio

Gjyshja ime 16 vjeçare, 1922

Gjyshja ime 16 vjeçare, 1922

Gjyshërit e mi Martohen në Islandë në 1976 në moshën 19 vjeçare

Gjyshërit e mi Martohen në Islandë në 1976 në moshën 19 vjeçare

Mamaja ime në gjimnaz

Mamaja ime në gjimnaz

The Rock ( Dwayne Johnson) ,16 vjeç. (1987)

The Rock ( Dwayne Johnson) ,16 vjeç. (1987)

Gjyshja ime Rreth 20 vjeçe

Gjyshja ime Rreth 20 vjeçe

Një foto e gjyshes sime, Lottie, me miqtë e saj të gjuetisë. Ajo duhej të kishte qenë në të 20-tat e saj

Një foto e gjyshes sime, Lottie, me miqtë e saj të gjuetisë. Ajo duhej të kishte qenë në të 20-tat e saj

Gjyshja ime në 16 vjeç

Gjyshja ime në 16 vjeç

Gjyshja ime në ditlindjen e saj në 1941. Ajo është 14 vjeç në këtë foto

Gjyshja ime në ditlindjen e saj në 1941. Ajo është 14 vjeç në këtë foto

Jamie Foxx, 18 vjeç

Jamie Foxx, 18 vjeç

Gjyshja ime Në vitin 1955 (Ajo ishte Rreth 13 ose 14 vjeçe)

Gjyshja ime Në vitin 1955 (Ajo ishte Rreth 13 ose 14 vjeçe)

Ajo ishte rreth 17 vjeç kur u bë kjo foto. Ajo lindi në maj të vitit 1918. Në të djathtë është vajza e saj, nëna ime, Maria. Ajo ishte 19 vjeç dhe ishte dita kur u martua me babanë tim

Ajo ishte rreth 17 vjeç kur u bë kjo foto.  Ajo lindi në maj të vitit 1918. Në të djathtë është vajza e saj, nëna ime, Maria. Ajo ishte 19 vjeç dhe ishte dita kur u martua me babanë tim

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations