Kur Korona të detyron të bëhesh berber
Kur e shëndërron shtëpinë në një sallon bukurie....

"Unë nuk jam berber. Korona më detyroi të bëhem berber. Kjo është arsyeja pse unë nuk jam dhe nuk duhet të jem berber"

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations