Muzetë kërkojnë nga njerëzit që të krijojnë pjesë veprash të famshme arti me objektet në shtëpi (38 foto)
Muzetë kërkojnë nga njerëzit që të krijojnë pjesë veprash të famshme arti me objekte që i gjejnë në shtëpi shikoni fotot me të bukura të sjellë nga fansat

Edhe pse shumica prej nesh janë të mbërthyer në shtëpi dhe nuk mund të dalin jashtë dhe të shijojnë artin në muze, kjo nuk do të thotë që jeta është e mërzitshme ose e pakulturuar. Muzeu J. Paul Getty në Los Angeles (ose shkurtimisht Geti) sfidoi njerëzit të postojnë foto të tyre duke rikrijuar veprat e tyre të preferuara të artit nga siguria e shtëpive të tyre.

Fansat e Getty u përgjigjën me shumë entuziazëm dhe vërshuan mediat sociale me interpretimet e tyre unike artistike. Ne kemi mbledhur disa nga më të mirat, kështu që lëvizni poshtë dhe kënaquni...

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations