Stomatologu brazilian u ridhuron buzëqeshjen njerëzve të varfër. Ja edhe 30 fotot.
Stomatologu brazilian udhëton për të rregulluar dhëmbët e njerëzve të varfër dhe këtu janë 30 transformimet e tyre.

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.

11.

11.

12.

12.

13.

13.

14.

14.

15.

15.

16.

16.

17.

17.

18.

18.

19.

19.

20.

20.

21.

21.

22.

22.

23.

23.

24.

24.

25.

25.

26.

26.

27.

27.

28.

28.

29.

29.

30.

30.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations