22 fotografitë ku natyra tregonë egërsinë e saj (KUJDES: Kjo listë mund të jetë tepër e frikshme për ju)
22 fotot ku natyra tregonë egërrsinë e saj (KUJDES: Kjo listë mund të jetë tepër e frikshme për ju)

1. Krenaria e këtij insekti mbas një lufte me një zog 10 herë më të madh se vetja e tij

1. Krenaria e këtij insekti mbas një lufte me një zog 10 herë më të madh se vetja e tij

2. Balenat në gjumë

2. Balenat në gjumë

3. Shqiponja duke luftuar me ujkun

3. Shqiponja duke luftuar me ujkun

4. Bletët duke rritur temperaturën e trupit të tyre për të vrarë një grerëz duke e pjekur të gjallë

4.  Bletët duke rritur temperaturën e trupit të tyre për të vrarë një grerëz duke e pjekur të gjallë

5. Shanset tuaja për t'u vrarë nga një grup i bretkosave janë të ulëta, por kurrë zero

5.  Shanset tuaja për t'u vrarë nga një grup i bretkosave janë të ulëta, por kurrë zero

6. Dëgjova disa zhurma në çati sot në mëngjes...

6. Dëgjova disa zhurma në çati sot në mëngjes...

7. Ja edhe kjo krijesa e çuditshme

7. Ja edhe kjo krijesa e çuditshme

8. Hyrrja për në ferr

8.  Hyrrja për në ferr

9. Ja ku i gjeta karkalecat e detit që mungojnë

9. Ja ku i gjeta karkalecat e detit që mungojnë

10. Çfarë mund të ketë ndodhur?

10. Çfarë mund të ketë ndodhur?

11. Natyra me egërsinë e saj

11. Natyra me egërsinë e saj

12. Kthetrat e shqiponjës mund të jenë aq të mëdha sa putrat e ariut, dhe këmbët e saj mund të jenë pothuajse aq të trasha sa kyç i dorës së një njeriu

12. Kthetrat e shqiponjës mund të jenë aq të mëdha sa putrat e ariut, dhe këmbët e saj mund të jenë pothuajse aq të trasha sa kyç i dorës së një njeriu

13. Kontrolloni çdo pjesë të kafshëve shtëpiake për supriza të tilla

13. Kontrolloni çdo pjesë të kafshëve shtëpiake për supriza të tilla

14. Po të shikoja diçka të tillë do e digja shtëpinë bashkë me të

14. Po të shikoja diçka të tillë do e digja shtëpinë bashkë me të

14. A ka ndonjë të shpjegojë këtë?

14. A ka ndonjë të shpjegojë këtë?

15. Bretkoca e tharë me merimangën në gojë

15. Bretkoca e tharë me merimangën në gojë

16. Bretkocat

16. Bretkocat

17. Duet

17. Duet

18. Krimbat e detit të shikuar nën mikroskop elektronik

18. Krimbat e detit të shikuar nën mikroskop elektronik

19. Dera që duhej të kaloja mbrëmë për tu futur në dhomën time

19. Dera që duhej të kaloja mbrëmë për tu futur në dhomën time

20. Dhëmbët në krahët e Oktapodit

20. Dhëmbët në krahët e Oktapodit

21. Milingonat duke spërkatur acid për tu mbrojtur nga armiqtë

21. Milingonat duke spërkatur acid për tu mbrojtur nga armiqtë

22. Sytëe këtij gjarpri në një gropë

22. Sytëe këtij gjarpri në një gropë

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations