Këto pyetje të thjeshta po-ose-jo do të zbulojnë nëse jeni mirë në seks
Provojeni dhe shikoni nëse jeni i mirë a jo...

Këto pyetje të thjeshta po-ose-jo do të zbulojnë nëse jeni mirë në seks

  1. Ju keni: Jo aq shumë sa duhet! Ju duhet të jeni më aktiv gjatë seksit!

    Provoni pozicjone të reja, ushqime, pak aroma dhe dilni nga zona juaj e rehatisë. Kush e di? Ndoshta do të të pëlqejë diçka pak më e ftohtë. Por gjithmonë mos harroni se është trupi juaj,  që ju bën të ndjeheni rehat.

    Mos hezitoni të provoni gjëra të reja

  2. Ju keni: Jeni të mahnitshëm në seks!

    Ju jeni shumë i/e mirë në seks, por me siguri e dini këtë gjë, apo jo?

    Ju jeni aktiv/e,  dhe gjithmonë i/e gatshëme të provoni diçka të re për ta mbajtur zjarrin ndezur. Nuk keni frikë të hulumtoni mënyra të reja.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations