Më thuaj si fle të të them cili je!
Çfarë zbulon pozicioni i gjumit rreth personalitetit tuaj.

Më thuaj si fle të të them cili je!

 1. Ju keni: Pozicjoni Fetus

  Ata që përkulen në pozicionin e fetusit përshkruhen si të ashpër nga ana e jashtme, por me zemër të ndjeshme. Mund të jenë të turpshëm kur takohen për herë të parë me dikë, por shpejt qetësohen. Ky është pozicioni më i zakonshëm i gjumit, i adoptuar nga 41% e 1.000 personave që morën pjesë në provë. Gratë kanë  më shumë tendencë të flenë në pozicione të tilla.

 2. Ju keni: Pozicioni i Log-ut!

  Shtrihje në anë me krahët drejtë. Këta gjumëorë janë njerëz rehat, socialë dhe që pëlqejnë të jenë pjesë e turmës. Janë shumë të ndjeshëm. Pëlqejnë të llastohen. 

 3. Ju keni: Pozcjon Vjetari

  Njerëzit që flenë në anën e tyre me të dy krahët përpara, thuhet se kanë një natyrë të hapur, por mund të jenë të dyshimtë, cinikë. E kanë shumë të vështirë të marrin vendime por pasi të kenë marrë një vendim, nuk ka gjasa kurrë ta ndryshojnë atë.

 4. Ju keni: Pozicioni i Ushtarit!

  Shtrihuni në shpinë me të dy krahët e varur në anë. Personat që flenë në këtë pozicion janë përgjithësisht të qetë dhe të rezervuar. Ata nuk u pëlqen të duken, por vendosin veten dhe tek të tjerët standarde të larta.

 5. Ju keni: Pozicioni i rënies së lirë!

  Shtrihje në pjesën e përparme me duart tuaja rreth jastëkut, dhe koka juaj  kthyer në njërën anë.

  Njerëz të pangopur dhe të guximshëm, gjithashtu mund të jenë nervozë dhe nuk ju pëlqejnë kritikat, apo situatat ekstreme. 

 6. Ju keni: Pozicioni i Yllit të Detit

  Shtrihje në shpinë me të dy krahët lart rreth jastëkut.

  Persona që kanë miq të mirë sepse janë gjithmonë të gatshëm të dëgjojnë të tjerët dhe ofrojnë ndihmë kur të jetë e nevojshme. Në përgjithësi nuk u pëlqen të jenë në qendër të vëmendjes.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations