8 idetë më të bukura që mund ti përdorni në shtëpi gjatë karantinës
Jeni mërzitur në karantinë? Nuk keni se çfarë të shikoni në tv? Si të githë po mendoni si të kaloni kohën....
Hidhini një sy ideve tona për të kaluar një kohë më të bukur gjat karantinës.

1. Luani lojën Jenga

1. Luani lojën Jenga

Klikoni këtu për ta marrë

2. Noshta ju ka marrë mallii të luani pak me lojrat e vjetra të NINTENDOS

2. Noshta ju ka marrë mallii të luani pak me lojrat e vjetra të NINTENDOS

Klikoni këtu për ta marrë

A nuk do ishte fantastike të ktheheshim në fëmijëri edhe të luanim Marion ose Contra?

3. A e dini se mund të bëheni piktorë profesionist edhe nqs nuk dini si të pikturoni?

3. A e dini se mund të bëheni piktorë profesionist edhe nqs nuk dini si të pikturoni?

Mjafton të merrni paketën e vizatimit këtu

Pikturoni me numrin e bojrave në bazë të numrave të vizatuar në tabllo edhe voila.... ju mund të bëheni piktor. ( Mos i tregoni askujt teknikën se si e pikturuat... Lëreni të mendojnë se jeni artist i paparë ;)

4. Ndoshta mund të thurrni batanije gjigande

4. Ndoshta mund të thurrni batanije gjigande

Merrni materjalet këtu dhe filloni thurrni batanije të buta për dimër....

5. Mësoni të gatuani receta të ndryshme

5. Mësoni të gatuani receta të ndryshme

Një fjalë popullore thotë që "Dashuria vjen nga stomaku"... Provojeni njëherë në qoftë se është e vërtetë na dërgoni një koment poshtë këtij potimi...

Për të gatuar sa më thjeshtë, hiqni dorë nga tenxheret e vjetra të presjonit edhe provoni tenxheret e reja elektronike. Shumë më të sigurta edhe më të shpejta në gatim. Merreni këtu

6. Stërvitje

6. Stërvitje

Merre këtu

Koha më e mirë për të bëre stërvitje është tashti! Nuk ka nevojë të vraponi në shtëpi, mjafton të merrni llastikun Flexband  dhe përdoreni për Fizioterapi, Pilates, Tendosje,  krijim muskujsh etj..

7. Luaj dhe krijo puzzle të vështira

7. Luaj dhe krijo puzzle të vështira

Merrni këto puzzle super të vështira këtu  dhe ju sigurojmë që gjysma e ditës do ju shkoi duke u munduar për ta zgjidhur.

8. Krijo robotë me energji diellore

8. Krijo robotë me energji diellore

Futuni në botën e mahnitshme të robotikës edhe filloni krijoni robotë diellorë me familjen tuaj.

Merreni këtu

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations