Binjakët që nuk kanë lidhje gjaku dhe nuk njihen me njeri tjetrin
Na vjen keq, por nuk jeni kaq i veçantë. Të paktën kur bëhet fjalë për pamjen tuaj. Fotografi kanadez François Brunelle ka lëshuar një seri fotografish të personave që nuk kanë lidhje gjaku me njeri tjetrin
Artisti ka studiuar fytyrën e njeriut që nga viti 1968 kur filloi së pari si fotograf në moshën 18 vjeç.

1.

1.

François e filloi projektin në vitin 2000 dhe ka arritur që prej asaj kohe të kapë 250 të ngjashëm. Modelet vijnë nga e gjithë bota dhe fotografi i kategorizon ato në 2 lloje.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.

11.

11.

12.

12.

13.

13.

14.

14.

15.

15.

16.

16.

17.

17.

18.

18.

19.

19.

20.

20.

21.

21.

22.

22.

23.

23.

24.

24.

25.

25.

26.

26.

27.

27.

28.

28.

29.

29.

30.

30.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations