12 Filmat më romantikë të të gjitha kohërave
Ne kemi përmbledhur disa nga filmat më të bukur, pasionante në dashuri. 12 nga filmat romantikë më të mirë të të gjitha kohërave që do t'ju bëjnë të qeshni, të qani dhe, por edhe të besoni në dashurinë e vërtetë.

1. The Notebook (2004)

 

2. Love Jones (1997)

 

3. Casablanca (1942)

 

4. Pride and Prejudice (2005)

 

5. In the Mood for Love (2000)

 

6. When Harry Met Sally (1989)

 

7. Titanic (1997)

 

8. The Best Man (1999)

9. Roman Holiday (1953)

 

10. The Princess Bride (1987)

 

11. Like Water for Chocolate (1993)

 

12. If Beale Street Could Talk (2018)

 

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations