7 Filmat më të bukur që mund ti shikoni këtë javë në NETFLIX
Ja ku është lista me filmat më të bukur të javës në NETFLIX

7. "Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics"

7. "Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics"

6. "Extraction" 2020, Netflix original

6. "Extraction" 2020, Netflix original

Rreziku dhe aksjoni që merr një mercenar kur dërgohet në Bangladesh për të shpëtuar djalin e rrëmbyer të një bosi droge

5. "House at the End of the Street" (2012)

5. "House at the End of the Street" (2012)

Ndërrimi në një qytet të ri bëhet edhe më stresues për një adoleshente kur mëson se shtëpia e komshiut ishte vendi i një vrasjeje të dyfishtë.

4. "Becoming" (2020, Netflix original)

4. "Becoming" (2020, Netflix original)

Bashkohuni me ish zonjën e parë Michelle Obama në një dokumentar intim duke parë jetën, shpresat dhe lidhjen e saj me popullin

3. "Den of Thieves" (2018)

3. "Den of Thieves" (2018)

Një ekuipazh shumë i aftë i hajdutë bankash që komplotojnë një vjedhje në depot e padepërtueshme të Rezervës Federale përballë një njësie elitare të policëve L.A

2. "John Henry" (2020)

2. "John Henry" (2020)

Një anëtar i një bande në LA rrezikon jetën e tij kur hyn në mbrojtje të dy emigrantëve, nga ish-pronari i tij i dhunshëm.

1. "Sleepless" (2017)

1. "Sleepless" (2017)

Një polic në Las Vegas përpiqet të vjedh një dërgesë droge nga një kazino, por plani i tij shkon tmerrësisht gabim, duke çuar në rrëmbimin e djalit të tij.

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations