Sytë më të bukur në botë
Abdullah Aydemir, një fotograf që jeton dhe punon në Stamboll, Ai beson se i gjithë universi mund të fshihet në sytë e fëmijëve. Duke patur këtë në mendje filloi të bëjë fotografi që mund të ju hipnotizojnë menjëherë. Portretet e tij kapin bukurinë joreale të modeleve të tij të vegjël, dhe realizon portrete madhështore të fëmijëve që takon në rrugë ndërsa ne nuk mund t’i heqim sytë nga fotografitë e tij të pabesueshme.

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.

11.

11.

12.

12.

13.

13.

14.

14.

15.

15.

16.

16.

17.

17.

18.

18.

19.

19.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations