Mamaja Ruse rikrijon princeshat e Disney sikur të jenë shtatëzëna
Ndoshta shumica e vajzave kanë ëndërruar të jenë princesha në një moment të jetës së tyre. Në fund të fundit, kush nuk ishte mahnitur nga bota magjepsëse e filmave Disney kur ata ishin fëmijë? Por ndërsa plakemi, historitë humane bëhen më të rëndësishme se jeta e një princeshe të animuar.

Artistja ruse Oksana Paschenko ka qenë një fanse e përjetshme e Disney

Artistja ruse Oksana Paschenko ka qenë një fanse e përjetshme e Disney

Ajo po poston në Instagram-in e saj fotografi të princeshave të Disney të rikrijuara si grua shtatzënë

Ajo po poston në Instagram-in e saj fotografi të princeshave të Disney  të rikrijuara si grua shtatzënë

Kur e pyetën se si i erdhi idea për një krijim të tillë, ajo tha se vetë shtatzënia shërbeu si frymëzim

Kur e pyetën se si i erdhi idea për një krijim të tillë, ajo tha se vetë shtatzënia shërbeu si frymëzim

Ajo u shpreh :"Unë vetë isha shtatzënë dhe mendova, pse të mos bëj edhe princeshat e Disney si një vazhdim i përfundimit të lumtur të përrallave?"

Ajo u shpreh :"Unë vetë isha shtatzënë dhe mendova, pse të mos bëj edhe princeshat e Disney si një vazhdim i përfundimit të lumtur të përrallave?"

Sidoqoftë, rikrijimi i veprave artistike të Disney nuk është hobi i saj i ri

Sidoqoftë, rikrijimi i veprave artistike të Disney nuk është hobi i saj  i ri

E gjitha filloi kur ajo ishte vetë fëmijë dhe u përpoq të kopjonte karaktere nga librat vizatimorë që prindërit e saj i blenë

E gjitha filloi kur ajo ishte vetë fëmijë dhe u përpoq të kopjonte karaktere nga librat vizatimorë që prindërit e saj i blenë

“Prindërit e mi blinin shpesh fishekë libra vizatimorë. Unë kisha një koleksion të tërë dhe shpesh kopjoja karaktere vizatimesh "

“Prindërit e mi blinin shpesh fishekë libra vizatimorë. Unë kisha një koleksion të tërë dhe shpesh kopjoja karaktere vizatimesh "

Ndërsa ajo u rrit, pasjoni i saj për Disney nuk u zbeh dhe ajo shpesh poston përmbajtje të lidhura me Disney në Instagram

Ndërsa ajo u rrit, pasjoni i saj për Disney nuk u zbeh dhe ajo shpesh poston përmbajtje të lidhura me Disney në Instagram

Oksana shpreson që tani kur të jetë në lejen e lindjes, ajo mund të vendosë më shumë kohë në dispozicjon të hobit të saj

Oksana shpreson që tani kur të jetë në lejen e lindjes, ajo mund të vendosë më shumë kohë në dispozicjon të hobit të saj

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations