Memet më të bukura shqip
Jemi mësuar që ti shikojmë memet më tepër në gjuhë të huaj. Gjthsesi koha e tepërt që na ka "ofruar" të qënit në karantinë, na ka bërë më kreativë. Këto janë disa nga memet më funny që qarkullojnë në rrjet

Krejtësisht Natyrale

Krejtësisht Natyrale

Viti 2020 Viti i Quarantino

Viti 2020 Viti i Quarantino

Jemi Në Luftë

Jemi Në Luftë

Mundet?

Mundet?

Qyqjaaa, Urime urime

Qyqjaaa, Urime urime

Mbas karantine

Mbas karantine

Ooo maaaaaa

Ooo maaaaaa

Arsye e vlevfshme

Arsye e vlevfshme

Ka 2 muaj pa praktikuar zanatin...

Ka 2 muaj pa praktikuar zanatin...

Moda fundit

Moda fundit

S'ka si të jetë ndryshe

S'ka si të jetë ndryshe

Pak çaste para katastrofe, nje histori Si nisi një hasmëri

Pak çaste para katastrofe, nje histori  Si nisi një hasmëri

Ligji osh Ligj

Ligji osh Ligj

Ka hall tjetri

Ka hall tjetri

I vogël sa një kërriç

I vogël sa një kërriç

Iku dhe dieta... aq e pati

Iku dhe dieta... aq e pati

Tani i bëjmë provimet Online

Tani i bëjmë provimet Online

Kafenë Meliii

Kafenë Meliii

S'ka faj...

S'ka faj...

Kujdes Çuna!!! Bukuri që vret!

Kujdes Çuna!!! Bukuri që vret!

Na bëftë mirë

Na bëftë mirë

pupupu larg qoftë

pupupu larg qoftë

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations