Kylie Jenner fotografohet në karantinë... Pa efekte dhe pa fotoshop ja si duket!
Si çdokush dhe Kylie Jenner po e zbeh rutinën e saj të zakonshme të glamit këto ditë - dhe sinqerisht, kush nuk është? Por më duhet të pranoj se kur pashë për herë të parë këto foto, mu deshën plot 30 sekonda për të kuptuar se kush ishte.

Kjo është Kylie që jemi mësuar të shikojmë

Kjo është Kylie që jemi mësuar të shikojmë

edhe kjo....

edhe kjo....

Dhe ja Kylie dje, përpara se të hipi në makinën e saj

Dhe ja Kylie dje, përpara se të hipi në makinën e saj

Pra kjo tregon se nuk jeni të shëmtuar, jeni thjesht të varfër

Pra kjo tregon se nuk jeni të shëmtuar, jeni thjesht të varfër

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations