10 komplimentet magjike që çmendin femrat
E dimë që kur bëjmë komplimente duhet të jemi të kujdesshëm, sepse femrat shpesh i interpretojnë pak më ndryshe fjalët e partnerit të vet.

Megjithatë, ekzistojnë fjalë të cilat secila femër dëshiron t’i dëgjojë. Dhe nuk ka shanse që t’i interpretojë gabimisht. 

1. Gjithmonë mësoj shumë nga ty...

1. Gjithmonë mësoj shumë nga ty...

2. Nuk je si të tjerat...

2. Nuk je si të tjerat...

3. Sot dukesh shumë bukur... Si gjithmonë

3. Sot dukesh shumë bukur... Si gjithmonë

4. Flokët i paske shumë të bukura...

4. Flokët i paske shumë të bukura...

Femrat harxhojnë pothuajse gjysmën e dites duke bërë makjazh edhe duke rregulluar flokët... pra shpërblejani këtë mundim me një kompliment të bukur rreth flokëve të tyre

5. Gjithmonë komplimentojini rreth tipareve të veçanta që kanë.

5. Gjithmonë komplimentojini rreth tipareve të veçanta që kanë.

Çdokush komplimenton sytë ose trupin, Bejini të ndihen të veçanta.. psh komplimentojini vetullat ose hundën "vetullat i ke shumë të bukura" "Hundën e ke shumë të bukur edhe të veçantë", dhe shikojeni si do llastohen edhe do ju bëhet qejfi

6. Më pëlqen stili yt

6. Më pëlqen stili yt

Garderobën e mbushin me qindra veshje, gjithmonë ankohen se skanë çfarë të veshin!

"Më pëlqen shumë stili yt"  është fjalia magjike e cila do tju shpëtojë nga pritjet dhe humbjet e kohës.

7. Fiksim e kam kur buzëqesh...

7. Fiksim e kam kur buzëqesh...

Nuk ka gjë më të bukur se sa kur njerëzit buzëqeshin....

Ti thuash një femre që buzëqesh shumë bukur atëhere keni fituar 5 pikë + në zemrën e saj

8. Kërcen shumë bukur

8. Kërcen shumë bukur

Një proverbë nga fiset e lashta të Red District në Hollandë thotë: Kush kërcen bukur, bën seks bukur.

Ngulitjani në nën ndërgjegje që është kërcimtare e paparë edhe ajo e kupton vetë që e keni mendjen diku tjetër... Vazhdimin e fjalisë po ja lejmë imagjinatës tuaj..

9. Je shumë e zgjuar

9. Je shumë e zgjuar

Femrat nuk kërkojnë të jenë vetëm të bukura. Duan të jenë edhe inteligjente po ashtu.

Mos ua vëni asnjëherë në dyshim inteligjencën por gjithmonë komplimentojini rreth saj...

10. SI KA MUNDËSI QË DUKESH KAQ E BUKUR GJITHMONË

10. SI KA MUNDËSI QË DUKESH KAQ E BUKUR GJITHMONË

Komplimenti që rrëzon çdo kala... Çelsi magjik që hap çdo portë. .. Arma që rrëzon shtete edhe mëposht ushtri të tëra... Fjalitë magjike që edhe vetë Dumbledori me Voldemortin do ti kishte zili..

Mos e përdorni shumë shpesh këtë fjali se i ikën magjia. Përdoreni me kujdes edhe ne rastet më kritike që do keni.

Suksese edhe ju lutemi mos e shpërndani me femrat këtë! Nqs e lexojne do merrni mqaf veten edhe neve bashkë me ju

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations