Banakjeri krijon figura 3D me latte
Leo Chau krijon vepra arti 3D në shkumën e latteve që ai shërben në kafenenë e tij Kwai Hing,

Barista Leo Chau creates 3D latte art for coffee lovers

Leo Chau krijon vepra arti 3D në shkumën e latteve që ai shërben në kafenenë e tij Kwai Hing,

Brenda 2 ose 3 minutash, Leo krijon kotele, elefantë dhe shumë kafshë të tjera me shkumë qumështi dhe pigmente ngjyrash të ngrënshme.

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations