50 foto mahnitëse të jetës së egër që do t'ju bëjnë të shihni kafshët me një këndvështrim të ri
Fotografia e jetës së egër kërkon durim dhe kohë të shkëlqyeshme.

Konkurrencat si Awards Comedy Photography , Siena International Photo Awards , Wildlife Photographer of the Year, dhe Underwater Photographer of the Year mbledhin fotografitë më të mira të kafshëve në mjediset e tyre.

Këtu janë 50 foto të jetës së egër që do t'ju bëjnë të dëshironi të eksploroni botën.

I kapur mat nga Mary McGowan

I kapur mat nga Mary McGowan

Fituesi i çmimit nën ujor fotografi Tanya Houppermans me një foto të një peshkaqeni miqësor.

Fituesi i çmimit nën ujor fotografi Tanya Houppermans me një foto të një peshkaqeni miqësor.

Syllambyllsi nga Shane Keena.

Syllambyllsi nga Shane Keena.

Tre këlyshë ariu fitojnë një lartësi simetrike në një foto të kapur nga Valtteri Mulkahainen

Tre këlyshë ariu fitojnë një lartësi simetrike në një foto të kapur nga Valtteri Mulkahainen

Kush thotë se fotografët e natyrës duhet të jenë vetëm njerëz?

Kush thotë se fotografët e natyrës duhet të jenë vetëm njerëz?

Këto arinj duket se janë valltarë të shkëlqyeshëm.

Këto arinj duket se janë valltarë të shkëlqyeshëm.

...po ashtu edhe këto hardhuca

...po ashtu edhe këto hardhuca

Ky ari nuk e ka me qef të kërcejë

Ky ari nuk e ka me qef të kërcejë

Fotografi Barney Koszalka kapi një betejë mendjemadhësie midis drerëve brilopatë.

Fotografi Barney Koszalka kapi një betejë mendjemadhësie midis drerëve brilopatë.

Kjo arush është thjesht me të vërtetë e apasionuar pas sigurisë rrugore.

Kjo arush është thjesht me të vërtetë e apasionuar pas sigurisë rrugore.

Këta primat në luftë

Këta primat në luftë

Kallol Mukherjee kapi një foto të një pallua të pozicionuar mirë pas një rhinoceronti

Kallol Mukherjee kapi një foto të një pallua të pozicionuar mirë pas një rhinoceronti

Ketrat mund të jenë tepër fleksibël.

Ketrat mund të jenë tepër fleksibël.

Një buf duke luftuar për të mbajtur ekulibrin, ndërsa miqtë e tij të duke parë në anën tjetër

Një buf duke luftuar për të mbajtur ekulibrin, ndërsa miqtë e tij të duke parë në anën tjetër

Një breshkë jeshile duke shtyrë një peshk Napoleoni në Queensland, Australi.

Një breshkë jeshile duke shtyrë një peshk Napoleoni në Queensland, Australi.

Gjirafa dhe avjoni

Gjirafa dhe avjoni

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations