Shikoni se si një maskë ndikon në mënyrën se si përhapet kolla
Një laborator në Universitetin Atlantik në Florida është duke simuluar një kollë njerëzore për të kuptuar se sa larg dhe shpejt mund të përhapen pikat e kollës
CNN

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations