Ky kuiz i Sigmund Freud do zbulojë personalitetin e nënndërgjegjes tuaj
A keni menduar ndonjëherë personalitetin e nënndërgjegjes tuaj. Plotësoni kuizin edhe zbulojeni

Lumturia është...

Zgjidhni një peizazh!

A beson ne magji?

Zgjidhni një fuqi magjike!

Imagjinoni sikur jeni duke kalëruar një kal. Çfarë ngjyrë ka kali?

Cilën nga këto kafshë do të dëshironit të kishit si kafshë shtëpiake

Zgjidh një element!

Cila fjalë ju bën të ndjeheni më keq?

Bukuria apo personaliteti?

Imagjinoni sikur ecni nëpër gjethe. Çfarë ngjyre janë ?

Çfarë muzike ju qetëson?

Çfarë do dëshironit të ndryshoni në botë?

Familje apo karrier?

Një hajdut hyn në shtëpinë tuaj. Çfarë do bëni?

Ky kuiz i Sigmund Freud do zbulojë personalitetin e nënndërgjegjes tuaj

  1. Ju keni: Ju dashuroni jashtëzakonisht thellë!

     Ju jeni një person shoqëror dhe keni aq shumë dashuri për të dhënë sa që mendimi për të mos dashur çdo ditë ju dërgon të dridhura poshtë shpinë! Ju jeni super në kontakt me emocionet tuaja dhe ndjeni gjëra shumë më të thella se personi mesatar. Kjo mund të jetë një gjë e shkëlqyeshme për emocionet pozitive, por gjithashtu mund të nënkuptojë që emocionet tuaja negative janë po aq të forta, kështu që kini kujdes!

  2. Ju keni: Ju jeni një engjëll në Tokë !!

    Ju jeni një shenjtor! Ju jeni një person natyrshëm i sjellshëm, empatik dhe i dhembshur. Ju gjithmonë i vendosni të tjerët në radhë të parë dhe gjithmonë i përmbahen moralit dhe vlerave tuaja. Bota është një vend më i mirë sepse ju jeni në të!

  3. Ju keni: Keni lindur për të fituar

     Jeni mësuar të merrni atë që dëshironi dhe e dini se si të punoni shumë edhe për të, kështu që rrallë zhgënjeheni. Ju gjithmonë e keni konsideruar veten të jeni goxha me fat, dhe keni një qëndrim super pozitiv që rrezaton besim dhe lumturi. Për shkak të këtyre tipareve, njerëzit tërhiqen natyrshëm nga ju dhe dëshirojnë të jenë shoku juaj! Vazhdoni të bëni atë që jeni duke bërë dhe ju patjetër që keni shumë gjëra të mira që vijnë në rrugën tuaj

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations