18 Prapësirat e "pafajshme" të kafshëve shtëpiake
Ne i duam kafshët tona, edhe pse nganjëherë duket sikur këto kafshë duan të hakmerren ndaj nesh. Pse do të thoni? Epo këta huliganë të vegjël shtrihen në shtrat pikërisht kur ne na vjen gjumë dhe nuk çohen për qamet, dëmtojnë shtëpitë tona(sikur divanet dhe muret të kishin gojë ankesat s'do kishin fund), vjedhin gjëra nga ne dhe fqinjët tanë etj.

 Por ndoshta nuk e  bëjnë për hakmarrje, mbase ata vetëm duhet të trajnohen me një kurs të posaçëm se si të sillen mirë.

Aq e pati dhe kafja, na bëfë mirë

Aq e pati dhe kafja, na bëfë mirë

Macja ime sapo u kthye nga një prej shëtitjeve të saj në mbrëmje me çelësat e dikujt tjetër në gojën e saj. Të kujt të jenë vallë?

Macja ime sapo u kthye nga një prej shëtitjeve të saj në mbrëmje me çelësat e dikujt tjetër në gojën e saj. Të kujt të jenë vallë?

Jo, kush tha që isha duke gërvishtur mobiljet ... uh ... vetëm sa po i ledhatoja... ju lutem ndihmoni, Ngeca këtu. Mjauuuuuu

Jo, kush tha që isha duke gërvishtur mobiljet ... uh ... vetëm  sa po i ledhatoja... ju lutem ndihmoni, Ngeca këtu. Mjauuuuuu

Qeni i fqinjit ulur nbi mikun e saj , s'ka faj, nuk kishte vend tjetër ku të ulej

Qeni i fqinjit ulur nbi mikun e saj , s'ka faj, nuk kishte vend tjetër ku të ulej

Ruaj distancën qen bir qeni!

Ruaj distancën qen bir qeni!

Karrigia është e imja! Pikë!!!

Karrigia është e imja! Pikë!!!

Arsyeja kryesore pse nuk blej mobilje të reja

Arsyeja kryesore pse nuk blej mobilje të reja

Qeni më hëngri detyrat e shtëpisë, hajde shpjegoja mësueses këtë.....

Qeni më hëngri detyrat e shtëpisë, hajde shpjegoja mësueses këtë.....

Ç'të bën vapa...

Ç'të bën vapa...

Kolltuku është më i rehatshëm me këtë dizajn

Kolltuku është më i rehatshëm me këtë dizajn

Bubi është bërë djal i mbarë, ka shkuar të marrë bukë.... tek komshiu....

Bubi është bërë djal i mbarë, ka shkuar të marrë bukë.... tek komshiu....

Nuk ka bërë asgjë të keqe.... asgjë

Nuk ka bërë asgjë të keqe.... asgjë

Nuk e dija se macet mbilleshin në vazo.

Nuk e dija se macet mbilleshin në vazo.

Mirëserdhe në shtëpi! Si ja kalove sot në punë? Unë i futa një ridekorim korridorit, të pelqen?

Mirëserdhe në shtëpi! Si ja kalove sot në punë? Unë i futa një ridekorim korridorit, të pelqen?

Moda e re e qenve vjeshtë dimër. Të pelqen e bëra vetë

Moda e re e qenve vjeshtë dimër. Të pelqen e bëra vetë

Edhe të thashë që mbaroi letra higjenike, e shikon tani?

Edhe të thashë që mbaroi letra higjenike, e shikon tani?

Po kontrrollon rrobat nëse janë larë mirë

Po kontrrollon rrobat nëse janë larë mirë

E prishi grilën vetëm e vetëm që të spiunonte fqinjët! Nuk e di më se kë kam futur në shtëpi!!! Ndihmë

E prishi grilën vetëm e vetëm që të spiunonte fqinjët! Nuk e di më se kë kam futur në shtëpi!!! Ndihmë

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations