Vajza Mongoliane me këmbët më të gjata në botë
Vajza Mongoliane Ren, është qendra e vëmendjes së të gjithëve. pasi këmbët e saj kanë një gjatësi prej 175cm

Në ditët e sotme, është Ekaterina Lisina nga Rusia që mban Rekordin Botëror Guinness për  këmbët më të gjata në botë.  Këmbët e saj dhe Renny janë pothuajse të njëjtën gjatësi (52 dhe 53 inç), gjë që e bën në të vërtetë Renny pronarin e këmbëve më të gjata në botë. Vetëm se Ren nuk ka aplikuar për Librin Guinness të Rekordeve Botërore.

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations