11 Të pafatë që u penduan për blerjet online
Blerja në internet mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të kursyer disa qindarka, por gjithashtu mund të shndërrohet në një përvojë qesharake nëse jo dhe për të ardhur keq.

Gjithmone kontrolloni përmasat përpara se të blini...

Gjithmone kontrolloni përmasat përpara se të blini...

E kam fajin unë apo rroba??

E kam fajin unë apo rroba??

Duket sikur e kanë rrjepur :D

Duket sikur e kanë rrjepur :D

Ngjaj më shumë si fantazmë

Ngjaj më shumë si fantazmë

Sikur të kisha parë përmasat përpara se ta blija :(

Sikur të kisha parë përmasat përpara se ta blija :(

Fundi i ëndërrave

Fundi i ëndërrave

Përmasat vazhdojnë të krijojnë probleme

Përmasat vazhdojnë të krijojnë probleme

:D

:D

Pa fjalë....

Pa fjalë....

Edhe maces i shkon më shumë

Edhe maces i shkon më shumë

Kurrë sblej më online....

Kurrë sblej më online....

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations