Nëna Ruse krijon fotografi magjike me dy fëmijet edhe me kafshë në fermën e saj
Këto fotografi të mrekullueshme nga Elena Shumilova zhytin shikuesin në një botë të mahnitëse bashkë me dy djemtë, qenve të tyre të adhurueshëm, macen, rosat dhe lepujt

Nëna Ruse krijon fotografi magjike me dy fëmijet edhe me kafshë në fermën e saj

Duke përfituar nga ngjyrat natyrale, kushtet e motit dhe rrethinat e saj të këndshme, artistja e talentuar ruse krijon një fotografi komode dhe përzemërtuese që do ju lë të mahniteni. Djemtë në fotografi janë djemtë e fotografit dhe kafshët i përkasin fermës që ajo drejton. "Unë frymëzohem kryesisht nga dëshira ime për të shprehur diçka që ndiej, megjithëse zakonisht nuk mund të them saktësisht se çfarë është ajo ”, shpjegoi Shumilova.

Shumilova na tregoi pasionin e saj për fotografinë e manifestuar në fillim të vitit 2012 kur ajo mori aparatin e saj të parë. Pajisjet e saj më të fundit përfshijnë kamerën Canon EOS 5D Mark II dhe një lente 135 mm.

Ne ju sugjerojmë të merrni një filxhan çaj, të mbështetej mirë në kolltukun tuaj dhe të shfletoni këtë koleksion të bukur të fotografive të Elena Shumilova.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations