30 lojërat më të mira për tu luajtur me PS4
Lojërat më të mira PS4 që mund të luani, nga God of War te Spider-Man dhe gjithçka në mes

Lista e lojrave më të mira PS4

30. Kingdom Hearts 3

30. Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts III është një lojë me role aksjon2019, e zhvilluar dhe botuar nga Square Enix për PlayStation 4 dhe Xbox One. Ështe sezoni dymbëdhjetë në serinë e Kingdom Hearts dhe shërben si përfundim i harkut të tregimit "Dark Seeker Saga" që filloi me lojën origjinale.

29. Dark Souls 3

29. Dark Souls 3

Dark Souls III është një lojë video me role, duke luajtur role, e zhvilluar nga FromSoftware dhe botuar nga Bandai Namco Entertainment për PlayStation 4, Xbox One, dhe Microsoft Windows. Një pjesë e serisë Souls, loja u lëshua në Japoni në Mars 2016 dhe në të gjithë botën një muaj më vonë.

28. Death Stranding

28. Death Stranding

27. Final Fantasy 15

27. Final Fantasy 15

Katër adoleshentë të drejtuar nga adrenalina fillojnë me udhëtimin e jetës, por kjo nuk është thjesht një udhëtim

26. Wolfenstein 2: The New Colossus

26. Wolfenstein 2: The New Colossus

25. Doom

25. Doom

Ky rindërtim modern është i denjë për emrin Doom, dhe në thelb është ekuivalenti FPS i një trupi muskulor: të shpejtë, fuqizues dhe godet jashtëzakonisht fortë.

24. Dishonored 2

24. Dishonored 2

23. Rise of the Tomb Raider

23. Rise of the Tomb Raider

22. Fallout 4

22. Fallout 4

21. Titanfall 2

21. Titanfall 2

20. Monster Hunter World

20. Monster Hunter World

19. Battlefield 1

19. Battlefield 1

18. Detroit: Become Human

18. Detroit: Become Human

17. Hellblade: Senua's Sacrifice

17. Hellblade: Senua's Sacrifice

16. Assassin's Creed Odyssey

16. Assassin's Creed Odyssey

15. The Division 2

15. The Division 2

14. Bloodborne

14. Bloodborne

13. Persona 5

13. Persona 5

12. Resident Evil 7: Biohazard

12. Resident Evil 7: Biohazard

11. Nier: Automata

11. Nier: Automata

10. Uncharted 4: A Thief's End

10. Uncharted 4: A Thief's End

9. What Remains of Edith Finch

9. What Remains of Edith Finch

8. Grand Theft Auto 5

8. Grand Theft Auto 5

7. Fortnite

7. Fortnite

6. The Witcher 3: Wild Hunt

6. The Witcher 3: Wild Hunt

5. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

5. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

4. Marvel's Spider-Man

4. Marvel's Spider-Man

3. Red Dead Redemption 2

3. Red Dead Redemption 2

2. Horizon: Zero Dawn

2. Horizon: Zero Dawn

1. God of War

1. God of War

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations