A shohim të njëjtat ngjyra? A dëgjojmë të njëjtat zëra? Fotot dhe regjistrimi që po ndan njerëzit në 2 grupe
Çdo kush ka perceptim ndryshe të ngjyrave dhe zërave. Kjo ka bërë që njerëzit të ndahen në 2 grupe. Votoni edhe të shikojmë si i perceptoni këto detaje

1. "FUSTANI"

"Fustani",  i referohet një postimi në Tumblr, në të cilin shikuesve iu kërkua të identifikonin ngjyrën e një fustani, i cili duket të jetë ose i bardhë ari ose i zi dhe blu. Pyetja ngjalli një debat të gjerë në Internet në fund të shkurtit 2015, duke filluar hashtags konkurrues "#WhiteAndGold" dhe "#BlackAndBlue."

Ju si mendoni, çfarë ngjyre ka?

Ju si mendoni, çfarë ngjyre ka?

2. Çanta

Jehona e #çantës ndodhi në 4 tetor 2016, kur @whyofcorso  postoi një foto të një çantë Kate Spade që sapo kishte blerë.  Përdoruesi @Mr_Bingo_Little komentoi "Bardhë. E dashur" të cilit @whyofcorso u përgjigj se çanta ishte blu, duke ngjallur diskutim nëse çanta është e bardhë apo blu.

Si mendoni?

Si mendoni?

3. Yanny ose Laurel

Yanny ose Laurel i referohet debatit rreth një klipi audio të një zëri që thotë një fjalë. Disa njerëz pretendojnë se dëgjojnë fjalën "Yanny" dhe të tjerët fjalën "Laurel".

Si Mendoni?

4. Vajza është mbrenda në ujë apo jashtë?

Ja edhe një shembull tjetër i perceptimit

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations