Votime: Ku do ti kaloni pushimet këtë verë?
Ky vit është shumë ndryshe nga ç'mund ta kishim imagjinuar. Megjithatë secili nga ne mezi i priste këto ditë të nxehta vere për pak plazh dhe pushim.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations