11 VIP-at që shmangën kirurgjinë kozmetike dhe përqafuan pamjen e tyre natyrale
Shumica e njerëzve janë të mendimit se bota e artit dhe televizionit dhe kirurgjia kozmetike shkojnë dorë për dore. Dhe nuk mund të fajësohen për këtë. Mbi të gjitha, ka shumë njerëz të famshëm që janë të detyruar të jenë konform një sërë standardesh bukurie që nuk janë aspak reale - apo realiste. Shumë herë, në mënyrë që të veprojnë në përputhje me këto stadarte, ata ndiejnë nevojën që të kryejnë operacione plastike sa herë që është e nevojshme.

 Mos harroni ama se ka edhe persona të tjerë të famshëm që nuk hezitojnë të pranojnë se ata do të plaken dhe trupi i tyre do të plaket dhe janë bërë insprim për shumë njerëz me vendimin e tyre për të qëndruar ashtu siç janë.

Ju prezantojmë me VIP-at  që janë në paqe me rrudhat  e tyre.

1. Julia Roberts

1. Julia Roberts

2. Helen Mirren

2. Helen Mirren

3. Winona Ryder

3. Winona Ryder

4. Tina Fey

4. Tina Fey

5. Diane Keaton

5. Diane Keaton

6. Brigitte Bardot

6. Brigitte Bardot

7. Rachel Hunter

7. Rachel Hunter

8. Amanda Peet

8. Amanda Peet

9. Pink

9. Pink

10. Judi Dench

10. Judi Dench

11. Jennifer Aniston

11. Jennifer Aniston

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations