14 fotografitë më të çuditshme dhe qesharake të Google Street View
Imazhet qesharake dhe të çuditshme të Google Street View.

1. Ndoshta ka ndonjë shpjegim për këtë foto

1. Ndoshta ka ndonjë shpjegim për këtë foto

2. Një tigër në rrugë

2. Një tigër në rrugë

3. Duke bërë negociata :D

3. Duke bërë negociata :D

4. Gati për luftë

4. Gati për luftë

5.

5.

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.

11.

11.

12.

12.

13.

13.

14.

14.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations