35 fotografitë e mahnitshme dhe e vërteta mbrapa skene
Interneti është plot me fotografi të bukura dhe të mahnitshme, por a keni menduar ndonjëherë se çfarë ndodh mbrapa skene që realizon këto foto të përsosura?

1 Makinat retro në miniaturë

1 Makinat retro në miniaturë

2. Duke shijuar shiun

2. Duke shijuar shiun

3. Kjo foto surreale

3. Kjo foto surreale

4. Dhelpra

4. Dhelpra

5. Foto Martese

5. Foto Martese

6.

6.

7 Llava

7 Llava

8. Nën ujë

8. Nën ujë

9. Qeni nën ujë

9. Qeni nën ujë

10. Foto Martese

10. Foto Martese

11. Fluturim

11. Fluturim

12. Ja si duket në të vërtetë

12. Ja si duket në të vërtetë

13. Liqeni i thyer

13. Liqeni i thyer

14. Alpinisti

14. Alpinisti

15. Fluturim

15. Fluturim

16. Reklamë Hamburgeri

16. Reklamë Hamburgeri

17. Foto martese

17. Foto martese

18. Nën Ujë

18. Nën Ujë

19.

19.

20.

20.

21.

21.

22.

22.

23.

23.

24.

24.

25.

25.

26.

26.

27.

27.

28.

28.

29.

29.

30.

30.

31.

31.

32.

32.

33.

33.

34.

34.

35.

35.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations