Fotot që krijojnë iluzione optike kur kombinohen me titujt përkatës...
Iluzionet Optike

Grupi Online ''Misleading Thumbnails'' ndan foto që shkaktojnë iluzione optike kur kombinohen me këto tituj mashtrues dhe këtu janë 27 fotot më të bukura

1. Bukë dhe Nutella

1. Bukë dhe Nutella

2. Burri me flokë kaçurrela gati të zhytet në ujë

2. Burri me flokë kaçurrela gati të zhytet në ujë

3. Ajsberg i madh nënujor

3. Ajsberg i madh nënujor

4. Turma në një Koncert

4. Turma në një Koncert

5. Vista e Jupiterit

5. Vista e Jupiterit

6. Nusja e zbuluar

6. Nusja e zbuluar

7. Treni që shpejton një tunel të vjetër

7. Treni që shpejton një tunel të vjetër

8. Kjo vrimë në mes të kuzhinës time

8. Kjo vrimë në mes të kuzhinës time

9. Syzet e mia të reja

9.  Syzet e mia të reja

10.Gjirafat shijojnë perëndimin e diellit

10.Gjirafat shijojnë perëndimin e diellit

11. Sushi i shijshëm

11. Sushi i shijshëm

12. Vajza me këmbë të plagosur

12. Vajza me këmbë të plagosur

13. Mikja ime më postoi në Twitter sallatën e drekës

13. Mikja ime më postoi në Twitter sallatën e drekës

14. Matrix

14. Matrix

15. Mark Zuckerberg i sëmurë në shtrat

15. Mark Zuckerberg i sëmurë në shtrat

16. Pamje mikroskopike e piskatoreve që marrin një organizëm

16. Pamje mikroskopike e piskatoreve që marrin një organizëm

17. Rosat që notojnë në liqen

17. Rosat që notojnë në liqen

18. Koka e Faraonit të Madh Kleopatra

18. Koka e Faraonit të Madh Kleopatra

19. Trupi i nje vajze

19. Trupi i nje vajze

20. Sparkata që bën nusja

20. Sparkata që bën nusja

21. Pamje ajrore mahnitëse e lumit Amazon

21.  Pamje ajrore mahnitëse e lumit Amazon

22. Duke marrë pak ajër të pastër

22. Duke marrë pak ajër të pastër

23. Një tufë bananesh

23. Një tufë bananesh

24. Piza më e madhe në botë

24. Piza më e madhe në botë

25. Motherboardi im i ri

25. Motherboardi im i ri

26. Një foto me kukullën time

26. Një foto me kukullën time

27. Piercing im i ri

27. Piercing im i ri

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations