Kështu do të dukeshin princat e Disney në jetën reale
Shumë vajza ëndërrojnë që një ditë të takojnë një princ të gjatë e të pashëm. Falë ilustruesit Jirka Väätäinen, i cili ka riimagjinuar të gjithë heronjtë tanë të preferuar meshkuj nga filmat Disney në detaje mahnitëse realiste, ato tani mund të kenë një imazh shumë më të qartë se si duhet të duken në ditët tona.

Princi Eric tek Sirena e vogël

Princi Eric  tek Sirena e vogël

Princi Adam, tek E Bukura dhe Bisha

Princi Adam,  tek E Bukura dhe Bisha

Princi tek Hirushja

Princi tek Hirushja

Aladini

Aladini

John Smith, tek Pokahontas

John Smith,  tek Pokahontas

Princi Filip, tek Bukuroshja e Fjetur

Princi Filip, tek Bukuroshja e Fjetur

Tarzani

Tarzani

Herkuli

Herkuli

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations