Çastet më fantastike të fëmijëve duke përqafuar kafshët që do t'ju zbukurojnë ditën
Asgjë nuk ja kalon për nga bukuria dhe çiltërsia lidhjes se pafajshme midis kafshëve dhe fëmijëve. Frymëzuar nga marrëdhënia e tyre e pastër, Andrea Martin, një fotograf i famshëm nga Virxhinia Perëndimore, ka shkrepur fotot më mahnitëse që do t'ju ëmbëlsojnë ditën.

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

11

11

12

12

13

13

14

14

15

15

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations