Kjo flutur, është në të vërtetë një grua e pikturuar nga artisti Johannes Stötter
Piktori i trupit të artit të bukur Johannes Stötter përdor bojën për të kamufluar modelet e tij të jetesës në rrethinën e tyre ose për të rikrijuar forma të ndryshme që shohim rreth nesh, nga kafshët tek objektet e pajetë, si këpucët
https://www.instagram.com/p/B63VMFMgRuf/

Flutura nga Johannes Stötter

Një kryevepër iluzive si kjo kërkon planifikim javore dhe shumë orë pune

Një kryevepër iluzive si kjo kërkon planifikim javore dhe shumë orë pune

"Flutura" filloi me një skicë të vogël që bëri me laps. Nga atje, ai vazhdoi të krijojë një skicë më të madhe me ngjyra.

"Flutura" filloi me një skicë të vogël që bëri me laps. Nga atje, ai vazhdoi të krijojë një skicë më të madhe me ngjyra.

“Pastaj unë pikturova sfondin me lulen e madhe të verdhë. Në fund, bëra pikturën aktuale të trupit, "

“Pastaj unë pikturova sfondin me lulen e madhe të verdhë. Në fund, bëra pikturën aktuale të trupit, "

Artisti italian shpjegoi se ideja se si modeli duhet të pozicionohet i erdhi menjëherë, por pjesën tjetër të procesit ju desh shumë punë e vështirë.

Artisti italian shpjegoi se ideja se si modeli duhet të pozicionohet i erdhi menjëherë, por pjesën tjetër të procesit ju desh shumë punë e vështirë.

"Unë mendoj se është një pamje shumë e bukur, edhe nëse nuk e dini se është një pikturë trupi," tha Johannes për punën e tij.

"Unë mendoj se është një pamje shumë e bukur, edhe nëse nuk e dini se është një pikturë trupi," tha Johannes për punën e tij.

Këtu janë disa nga veprat më të bukura të pikturës së trupit nga Johannes Stötter

Këtu janë disa nga veprat më të bukura të pikturës së trupit nga Johannes Stötter

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations