Si dukeshin mamatë e Yjeve të Hollywood kur ishin një moshë me ta
Njerëzit e famshëm kanë punuar shumë për të qenë të suksesshëm në jetë, por disa nga cilësitë e tyre vijnë nga djepi, ose më saktë, nga nënat e tyre.

Në disa raste, ne mund të njohim të njëjtën buzëqeshje, në të tjerët të njëjtën vështrim të thellë para kamerës, por mbi të gjitha, ka një elegancë të trashëguar. Ne kemi kërkuar nëpër albumet për fotografitë e vjetra, për t'ju treguar se si ishin nënat e këtyre personave të famshëm kur ishin në moshën e tyre.

Mami Yolanda Foster dhe e bija Gigi Hadid

Mami Yolanda Foster dhe e bija Gigi Hadid

Mami Melanie Griffiths dhe e bija Dakota Johnson

Mami Melanie Griffiths dhe e bija Dakota Johnson

Mami Vânia Nonnenmacher dhe e bija Gisele Bündchen

Mami Vânia Nonnenmacher dhe e bija Gisele Bündchen

Mami Carole Middleton dhe e bija Kate Middleton

Mami Carole Middleton dhe e bija Kate Middleton

Mami Blythe Danner dhe e bija Gwyneth Paltrow

Mami Blythe Danner dhe e bija Gwyneth Paltrow

Mami Marcheline Bertrand dhe e bija Angelina Jolie

Mami Marcheline Bertrand dhe e bija Angelina Jolie

Mami Kate McCauley Hathaway dhe e bija Anne Hathaway

Mami Kate McCauley Hathaway dhe e bija Anne Hathaway

Mami Tish Cyprus dhe e bija Miley Cyrus

Mami Tish Cyprus dhe e bija Miley Cyrus

Mami Jaid Barrymore dhe e bija Brew Barrymore

Mami Jaid Barrymore dhe e bija Brew Barrymore

Mami Maureen O’Sullivan dhe e bija Mia Farrow

Mami Maureen O’Sullivan dhe e bija Mia Farrow

Mami Loretta Phillips dhe i biri John Stamos

Mami Loretta Phillips dhe i biri John Stamos

Mami Susan Sarandon dhe e bija Eva Amurri

Mami Susan Sarandon dhe e bija Eva Amurri

Mami Goldie Hawn dhe e bija Kate Hudson

Mami Goldie Hawn dhe e bija Kate Hudson

Mami Lisa Marie Presley dhe e bija Riley Keough

Mami Lisa Marie Presley dhe e bija Riley Keough

Mami Meryl Street dhe e bija Mammie Gummer

Mami Meryl Street dhe e bija Mammie Gummer

Mami Robin Wright dhe e bija Dylan Penn

Mami Robin Wright dhe e bija Dylan Penn

Wanda Ventham dhe I biri Benedict Cumberbatch

Wanda Ventham dhe I biri Benedict Cumberbatch

Mami Christie Brinkley dhe e bija Sailor Brinkley Cook

Mami Christie Brinkley dhe e bija Sailor Brinkley Cook

Mami Maggie Smith dhe i biri Toby Stephens

Mami Maggie Smith dhe i biri Toby Stephens

Mami Ingrid Bergmann dhe e bija Isabella Rossellini

Mami Ingrid Bergmann dhe e bija Isabella Rossellini

Mami Gwynne Gilford dhe i biri Chris Pine

Mami  Gwynne Gilford dhe i biri Chris Pine

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations