Zbulohet kodi sekret ( A113 ) i filmave vizatimor DISNEY & PIXAR
Kodi është fshehur në shumë filma të animuar që keni parë nga Disney dhe Pixar. Me siguri e keni parë përsëri dhe asnjëherë nuk e keni kuptuar. Ja edhe shembujt e këtij kodi misterjoz

Makina e mamasë së Andit në Toy Story

Makina e mamasë së Andit në Toy Story

Kutia në filmin BUGS LIFE

Kutia në filmin BUGS LIFE

Kamera tek FINDING NEMO

Kamera tek FINDING NEMO

Koordinatat e qelizës së Z. Incredible në The Incredibles.

Koordinatat e qelizës së Z. Incredible në The Incredibles.

Ja edhe në shembuj në fimin MAKINAT

Ja edhe në shembuj në fimin MAKINAT

nga filmi Ratatouille

nga filmi Ratatouille

Kodi për tu larguar nga toka në filmin WALL-E

Kodi për tu larguar nga toka në filmin WALL-E

Gdhendur në numra romakë në filmin BRAVE

Gdhendur në numra romakë në filmin BRAVE

Në derën e Monster University

Në derën e Monster University

Lilo dhe Stich

Lilo dhe Stich

Iron Giant

Iron Giant

The simpsons

The simpsons

AVENGERS

AVENGERS

Dhe gjithçka i referohet diçkaje kaq të thjeshtë.

Dhe gjithçka i referohet diçkaje kaq të thjeshtë.

A113 thjesht i referohet numrit të klasës, ku shumë animatorë mësuan zanatin e tyre. A113 i referohet një numri klase në Institutin e Arteve në Kaliforni. Kjo klasë është përdorur për dizajn grafik dhe animacion,  ku studentë të vitit të parë mësuan shumë prej animatorëve në Pixar dhe Disney (dhe studiot e tjera). Duke vendosur "A113" diku në film, këta animatorë janë në gjendje t'u japin një nxitje studentëve të tjerë të arrijnë sa më lartë. Dhe kjo është gjë shumë e mrekullueshme. 

Mundohuni të gjeni numrat në filmin tjetër të animuar që do shihni.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations