Sikur të kishe lindur edhe njëherë, çfarë shtetasi do ishe.
Çfarë shtetasi do ishe nqs do lindje edhe njëherë nga fillimi

Si fillim zgjidhni një nga pejsazhet e mëposhtme

Si fillim zgjidhni një nga pejsazhet e mëposhtme

Cilin ushqim do preferoje më shumë

Cilin ushqim do preferoje më shumë

Me cilën pije do e shoqëronit ushqimin e mësipërm?

Me cilën pije do e shoqëronit ushqimin e mësipërm?

Tingullin e cilit instrumenti pëlqeni më shumë

Tingullin e cilit instrumenti pëlqeni më shumë

Cila do ishte shtëpia juaj e preferuar

Cila do ishte shtëpia juaj e preferuar

Cili aktivitet ju pëlqen më shumë?

Cili aktivitet ju pëlqen më shumë?

Dhe së fundi: Cilën kafshë do preferonit?

Dhe së fundi: Cilën kafshë do preferonit?

Sikur të kishe lindur edhe njëherë, çfarë shtetasi do ishe.

 1. Ju keni: Shqiptar

  Shko e hidhu nga të duash. Prapë shqiptar ke për të mbetur. Edhe të jesh krenar!

 2. Ju keni: Korean

  Simbas pyetësorit tonë i bie të jeni Korean. Zgjedhjet tuaja janë më shumë zgjedhje që një aziatik si Koreanët mund ti bëjnë.  Ndoshta duhet të filloni të mësoni gjuhën edhe të përshtateni me kulturën e tyre

  Ku i dihet.....

 3. Ju keni: Skocez

  Të thuash që ke ndonjë prejardhje prej Skocisë... Këtë nuk mund ta zbulojmë dot por vetëm mund të themi që sipas zgjedhjeve që bën jeni SKOCEZ.

 4. Ju keni: RUS

  Ju jeni RUS.

  Tipike zgjedhje rusësh. Ndoshta duhet të kesh diçka në lidhje me rusët me patjetër.

 5. Ju keni: Indjan

  Kultura, Tradita, Ushqimi, mënyra e jetesës ju bën te jeni Indjan. 

  Simbas zgjedhjeve tuaja, do ishte shumë më e rehatshme për ju të lindnit në INDI

  ( Normalisht në vendet e pasura jo në ato lagjet e varfra )

 6. Ju keni: Francez

  Patjetër që do jeni Francez. Çfarë pritej të jeni kur keni bërë këto zgjedhje që vetëm një francez i vërtetë mund ti bëjë

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations