Sa të plakur e keni trurin? Zgjidhni këtë problem dhe shihni, nëse vuani nga Alzheimer
Zgjidheni këtë lojë dhe shikoni se sa i freskët është perceptimi i trurit tuaj dhe sa të rrezikuar jeni nga sëmundja e Alzheimer. Kjo lojë është edhe një mënyrë e mirë për të forcuar trurin tuaj.
Për sa kohë mund të gjeni se ku ndodhet Flutura, Rosa dhe Lakuriqi i natës?

1- Nëse nuk gjeni asnjë, kjo do të thotë se fonksioni i trurit tuaj po përkeqësohet

2-Nëse gjeni vetëm një, kjo do të thotë se keni bërë një hap drejt plakjes

3-Nëse gjeni vetëm dy, urime keni akoma shpresë

4-Nëse i gjeni të treja, bravo jeni në  formën më të mirë intelektuale

Gjeni ku ndodhet Flutura Rosa dhe Lakuriqi i Natës.

Gjeni ku ndodhet Flutura Rosa dhe Lakuriqi i Natës.

Ftoni miqtë tuaj ta bëjnë këtë lojë! Cili nga ju ka trurin më të shpejtë?

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations