GTA 5 tani mund ta merrni FALAS në Epic Games Store
Linku mëposhtë për ta zbritur

GTA 5 tani është falas në Dyqanin Epic Games, megjithëse mund të keni pak telashe për ta zbritur. Rezulton se shumë njerëz duan ta zbresin, dhe trafiku i lartë po shkakton kohë të ngadalta të ngarkimit dhe ndonjëhere zbritja e lojës mund të ndërpritet. 

Megjithë lançimin në PC pesë vjet më parë, GTA 5 është vazhdimisht në mesin e dhjetë lojërave më të njohura në Steam dhe krenohet me  lojtarët aktivë që ka.


KLIKONI KËTU PËR TA ZBRITUR

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations