Lista e 9 ishujve në shitje që edhe shqiptarët mund ti blejnë
Nuk duhet të jesh miliarder për të blerë një ishull. Ja edhe lista e 9 ishujve që mund të blihen edhe nga shqiptarët jo me një kosto të një shtëpije 3+1.

1. Ishulli Gillis Island, Prince Edward , Canada: $75,000

1. Ishulli Gillis Island, Prince Edward , Canada: $75,000

I mbuluar me pisha e pemë të thepisura, ka mbetur pothuajse e paprekur që nga koha kur Acadianët u vendosën për herë të parë në zonë në 1750.

2. Ishujt Mannions, Irlandë: $150,000

2. Ishujt Mannions, Irlandë: $150,000

Vendndodhja e ishullit është pika perfekte  për të zbuluar nga portet bregdetare te kështjellat historike

3. Ishulli Harbour, Nova Scotia, Kanada: $200,000

3. Ishulli Harbour, Nova Scotia, Kanada: $200,000

Nga kuverta e brendshme e vilës tuaj dhe papafingos së katit të dytë, do të jeni në gjendje të shikoni bukurinë e plotë të një prej liqeneve më të mëdhenj të Nova Skocisë.

4. Ishulli Bocal, Nikaragua: $350,000

4. Ishulli Bocal, Nikaragua: $350,000

Besojeni apo jo ky ishull i  vogël i Karaibeve është me të vërtetë në shitje. Zona është e njohur posaçërisht për peshkimin.

5. Wild Cane Key, Panama: $360,000

5. Wild Cane Key, Panama: $360,000

I njohur për jetën e larmishme nën ujore, ky ishull do jetë shumë i mirë për ata persona që kanë qef zhytjet edhe jetën nënujore

6. Ishulli Chandler Maine $39,999

6. Ishulli Chandler Maine $39,999

7. Little Island Ontario $99,897

7. Little Island Ontario $99,897

8. Secret Island Alarm Caye $350,000

8. Secret Island Alarm Caye  $350,000

9. Ishulli Ram, Maine $200,000

9. Ishulli Ram, Maine  $200,000

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations