Vjedh 126 sandale që ti përdhunonte
Një burrë është arrestuar në Tajlandë pasi dyshohet se ka vjedhur sandalet e fqinjëve, në mënyrë që të bënte seks me to.

Theerapat Klaiya, 24 vjeç, kishte një fetish për sandalet dhe u gjet me  126 palë, të cilat i kishte rrahur dhe përdhunuar si mbas të dhënave të policisë. Oficerët identifikuan Klaiya duke përdorur pamjet nga kamerat CCTV të montuara jashtë shtëpisë së tij. Kur kontrolluan shtëpinë e tij,  gjetën koleksionin e tij të gjerë të sandaleve që ai pretendonte se kishte mbledhur për më shumë se dy vjet.

Klaiya raportoi tek oficerët se pas mbasi i mban disa orë të veshura sandalet, ai i rreh, përkëdhel, i puth, dhe  i fërkon në trupin e tij, përpara se të bëjë seks me to.

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations