Fiton 1 milion $ për herë të dytë me të njëjtat numra
Një burrë nga Kolorado fitoi dy çmime lotarie prej $ 1 milion me të njëjtat numra brenda një dite.

Identifikuar nga Lotaria e Kolorados si Joe B, ai bleu disa bileta në mëngjes , dhe  disa më shumë në darkë, tha agjensia në një njoftim për lajmet. 

Dy biletat e tij, me numrat që shpesh përdor Joe B, përfunduan fitues,

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations