Flamingo arratiset nga kopshti zoologjik Dudley ... dhe pastaj rikthehet vetë
Edhe flamingot janë duke u shqetësuar gjatë karantinës, duket.

Një flamingo arriti të shpëtojë nga mbyllja e tij në kopshtin zoologjik Dudley, dhe u filmua  duke bërë një shëtitur rrugëve të qytetit.

‘Falë një telefonate nga publiku, rojet e gjetën shpejt zogun dhe pas një kontrolli të shpejtë shëndetësor e kthyen të padëmtuar për pjesën tjetër të  tufës.

Nga video e një kalimtari zbuluam se flamingoja kishte shkuar për shëtitje  nëpër rrugët e Castle Hill edhe më përpara,  por gjithmonë e kemi gjetur mbrenda dhe nuk kemi dyshuar se ka dalë

Filmohet Flamingo i arratisur duke bredhur rrugëve

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations