15 rinovime të sendeve të vjetra që do t'ju lënë gojëhapur
Një banjo e vjetër mund të duket e re dhe e shtrenjtë për vetëm 12 dollarë. Një tavolinë kafeje mund të bëhet një instalim i jashtëzakonshëm falë dritave LED. Të gjitha këto ide mund ta bëjnë hapësirën tonë unike, pa kërkuar që të shpenzoni mijëra lekë , dhe këta njerëz e dëshmojnë atë.

1."Unë bëra banakun tim të banjës dukej kështu vetëm me një letër ngjitëse prej $ 11,99".

1."Unë  bëra banakun tim të banjës dukej kështu vetëm me një letër ngjitëse prej $ 11,99".

2."Unë bëra një tryezë kafeje të pasqyrueshme me 600 drita LED te programueshme!"

2."Unë bëra një tryezë kafeje të pasqyrueshme me 600 drita LED te programueshme!"

3."Shokët e shtëpisë menduan se lavamani ishte njollosur përgjithmonë. Vendosa tu provoj të kundërtën ”.

3."Shokët e shtëpisë menduan se lavamani ishte njollosur përgjithmonë. Vendosa tu provoj të kundërtën ”.

4. "12,00 dollarë lavaman bërë me qindarka, mrekulli!"

4. "12,00 dollarë lavaman bërë me qindarka, mrekulli!"

5. “Para dhe pas rinovimit të karrigeve! Karriget ishin falas, boja ishte vetëm 25 dollarë!

5. “Para dhe pas  rinovimit të karrigeve! Karriget ishin falas, boja ishte vetëm 25 dollarë!

6. “Shoku im dhe unë bëjmë tryeza kafeje nga kornizat e vjetra të pianos. Këtu është krijimi ynë i fundit. "

6. “Shoku im dhe unë bëjmë tryeza kafeje nga kornizat e vjetra të pianos. Këtu është krijimi ynë i fundit. "

7. "Këtë shtratin e bëra nga vaska"

7. "Këtë shtratin e bëra nga vaska"

8. Një copë druri e veshur me rrëshirë mund të përmirësojnë banjën tuaj.

8. Një copë druri e veshur me rrëshirë mund të përmirësojnë banjën tuaj.

9. Një karrige e thjeshtë prej druri shndërrohet në art!

9. Një karrige e thjeshtë prej druri shndërrohet në art!

10. "Rafte rrobash që kam bërë nga valixhet e vjetra"

10. "Rafte rrobash që kam bërë nga valixhet e vjetra"

11. "Mobilje e bërë nga barrelat e çelikut 44-litërshe"

11. "Mobilje e bërë nga barrelat e çelikut 44-litërshe"

12. "Fqinji e ndërtoi këtë serë të fantastike nga dritaret dhe dyert e hedhura."

12. "Fqinji e ndërtoi këtë serë të fantastike nga dritaret dhe dyert e hedhura."

13. "Krijova një llambë nga një lodër e vjetër."

13. "Krijova një llambë nga një lodër e vjetër."

14. Azhurnimi i përsosur i pasqyrës me lugë plastike

14. Azhurnimi i përsosur i pasqyrës me lugë plastike

15. “Morra këtë kambalec falas. Kam shpenzuar pak më shumë se 3 orë dhe 4 dollarë litar dhe ngjitës për ta shëndruar në këtë gjendje! ”

15. “Morra këtë kambalec falas. Kam shpenzuar pak më shumë se 3 orë dhe 4 dollarë litar dhe ngjitës për ta shëndruar në këtë gjendje! ”

What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations