Baballarët e vitit!
Baballarët mund të jenë mjaft krijues dhe argëtues. Ata mund të bëjnë gjëra të çmendura që ju nuk mund t'i imagjinoni . Edhe nëse ndonjëherë i kalojnë kufijtë e shakave të tyre, ata do ngelen gjithmonë numër 1 në jetën tonë. Ja edhe disa foto të baballarëve të çmendur

1. Kur babai vesh bluzën e vajzës...

1. Kur babai vesh bluzën e vajzës...

2. Zgjidhje e bukur për të shëtitur në mal

2. Zgjidhje e bukur për të shëtitur në mal

3. Kur shkon për të blerë me babin

3. Kur shkon për të blerë me babin

4. Zgjidhjet nuk mbarojnë

4. Zgjidhjet nuk mbarojnë

5. Duke provuar zgjuarsinë e dhënderrit të ardhshëm

5. Duke provuar zgjuarsinë e dhënderrit të ardhshëm

6. Po deshët provojeni

6. Po deshët provojeni

7. Babai i beson shumë vajzës si shofere

7. Babai i beson shumë vajzës si shofere

8. Ja edhe një foto bab e bijë

8. Ja edhe një foto bab e bijë

9. Kur sju pëlqejnë rrobat e vajzave

9. Kur sju pëlqejnë rrobat e vajzave

10. Një shembull tjetër për tu mos ngacmuar

10. Një shembull tjetër për tu mos ngacmuar

11. Shpresa vdes e fundit

11. Shpresa vdes e fundit

12. Mbrojtje maksimale

12. Mbrojtje maksimale

13. ja edhe babai hero

13. ja edhe babai hero

14. Kur i vesh vajza do ti vesh edhe unë

14. Kur i vesh vajza do ti vesh edhe unë

15. Zgjidhjet nuk mbarojnë

15. Zgjidhjet nuk mbarojnë

16. Si bab e bir

16. Si bab e bir

14. Super flokshi

14. Super flokshi

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations