Njerëzit vunë re kafshët duke ndjekur rregullat e mbajtjes së distancës dhe vendosën të ndajnë fotot në internet
Kur një person që ka COVID-19, kollitet ose teshtitet, spërkat pika të vogla të lëngshme nga hunda ose goja e tij, të cilat mund të përmbajnë virusin. Nëse rrini afër, ka rrezik të lartë infektimi. Për të shmangur këtë, Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) këshillon të mbahet të paktën 1 metër distancë midis jush dhe kujtdo që kollitet ose teshtit. Megjithatë, disa prej nesh nuk i marrin parasysh rregullat dhe nuk po ndjekin këto udhëzime.
Kafshët duket se janë më të kujdesshëm nga ne....

Leksion nga macet për mbajtje distance

Leksion nga macet për mbajtje distance

Ndërkohë në Poloni....

Ndërkohë në Poloni....

Përsëri macet por këtë herë në Japoni

Përsëri macet por këtë herë në Japoni

As qentë nuk mbeten mbrapa

As qentë nuk mbeten mbrapa

Qentë në Zagreb, Kroaci

Qentë në Zagreb, Kroaci

Kjo punë eshtë marrë seriozisht nga çdo gjallesë

Kjo punë eshtë marrë seriozisht nga çdo gjallesë

Drerët ....

Drerët ....

Shihemi mbas karantine....

Shihemi mbas karantine....

Reagimi Juaj?

Facebook Conversations

Disqus Conversations